Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

προφητείες περί τής εμφανίσεως τού Αντιχρίστου,
από Παλαιά & Καινή Διαθήκη και τήν Αποκάλυψη
περί τού Χαρακτήρος καί τών προθέσεων αυτού,
ο λόγος δι'ού ο Θεός θά παραχωρήσει τόν μεγάλο πειρασμό
η μεγάλη Αποστασία, η οργή τού Θεού, η Παγκόσμια Κρίση
η πτώση τού Αντιχρίστου & τό τέλος τύ Κόσμου...

ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΙΟΓΚΟΣ - serres 1983
μουσική επιμέλεια ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΕΛΕΜΠΕΚΟΓΛΟΥ

Τό Χάραγμα τού Αντιχρίστου - 666 καί η Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη μέθοδος για την επιβολή της κάρτας του πλαστικού χρήματος και των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε όσους ακόμα είχαν την ελάχιστη αντίσταση σε όλα αυτά, με απώτερο και βασικό στόχο το ηλεκτρονικό φακέλωμα που ευαγγελίζεται εδώ και πολλά χρόνια η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο πανικός, η απελπισία, η εσχάτη ανάγκη, η αδυναμία προμήθειας φαρμάκων και άλλων αναγκαίων αγαθών στην σημερινή συγκυρία, ήταν το καλύτερο πρόσχημα για την επιβολή του πλαστικού χρήματος, για την επιβολή των πιστωτικών καρτών, για την περεταίρω... περισσότερα »


ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΜΚΑ-ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Ἀγειορεῖτες Πατέρες δηλώνουν ὅτι ἀρνοῦνται τὴν παραλαβὴ τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη ἤ οἱασδήποτε ἄλλης ἠλεκτρονικῆς Ταυτότητος... Τό αυτό πρέπει νά αποφασίσει πάραυτα καί η Ιερά Σύνοδο... Κείμενο ἀπὸ τὸ περιοδικὸ «Παρακαταθήκη», φωτογραφία: «Ρωμαίικου Ὁδοιπορικοῦ» Καρυές, Ἅγιον Ὄρος, 4/17-4-2016 Θέμα: Ἄρνησις Παραλαβῆς τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη ἤ οἱασδήποτε παρεμφεροῦς ἠλεκτρονικῆς Ταυτότητος Ἀξιότιμε κ. Πρόεδρε τῆς Κυβέρνησης, Ἀξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές, Μετά βαθείας θλίψεως καί μεγίστης ἐκπλήξεως πληροφορούμεθα τήν πρόθυμον καί ἐσπευσμένην πρόθεσιν τῆς Κυβερνήσεως νά ὑλοποιήσῃ τίς ἔξωθεν ἐντολ... περισσότερα »

ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Ότι νεώτερο προκύπτει από τήν δράση τής Νεορθόδοξης Παρασυναγωγής* Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ "ΕΘΑΨΑΝ" ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ! ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 7 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ! ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.... *«Η Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία δέχεται τὴν ἱστορικὴ ὀνομασία ἄλλων ἑτεροδόξων χριστιανικῶν Ἐκκλησιῶν ἢ Ὁμολογιῶν». Μὲ αὐτὴ τὴν ἀπόφαση κορυφώθηκε ἡ καταπάτηση καὶ διαστρέβλωση τῶν ἱερῶν κανόνων καὶ παρακαταθηκῶν, ποὺ ὑποτίθεται ὄφειλαν νὰ ὑπερασπίσουν οἱ συμμετέχοντες στην Κ... περισσότερα »

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Παγκόσμιος συναγερμός για την Ελλάδα: «Τρέχει» και ο Μ.Ομπάμα *Σε έκτακτη σύσκεψη καλεί ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα το οικονομικό του επιτελείο για το κρίσιμο θέμα των κρίσιμων διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίων παραγόντων της Ε.Ε.* Σύμφωνα με πληροφορίες *η σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργά το βράδυ ώρα Ελλάδας και σε αυτή εκτός του Μ. Ομπάμα θα μετέχει τόσο ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου όσο και στελέχη από το οικονομι... περισσότερα »

ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ Ι.Ν. ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 23/6/2011 ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ &quot;ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ&quot; ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. *Γιά πολλά περισσότερα... (οί πρόσφατες ομιλίες)* ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ * *Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ &amp; ΑΘΡΗΣΚΩΝ* *ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ* *τά αίτια τής ανικανότητας γιά άμεση αντίδραση * *ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ * *1)η προπαγάνδα τής νέας τάξης πραγμάτων 2)η δύναμη τής προσευχής * *Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ πού πρέπει ν...περισσότερα »

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ - ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Παράλληλα, ο κ.Στουρνάρας ήταν καθησυχαστικός στις δηλώσεις του για το διεθνές τραπεζικό σύστημα και ειδικότερα τις συνέπειες που θα μπορούσαν να υπάρχουν από την κατάσταση της Deutche Bank , λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι προστατευμένο και το ελληνικό και το διεθνές τραπεζικό σύστημα: «Δεν υπάρχει ανησυχία», είπε χαρακτηριστικά... περισσότερα » ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ Ρ... περισσότερα »

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΤΩΡΑ..! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ; ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..! Σαν «χαστούκι» έπεσε στην Άγκυρα η είδηση ότι οι ΗΠΑ δεν θέλουν την Τουρκία στα «πόδια τους», δηλαδή στις πολεμικές επιχειρήσεις ανακατάληψης της Μοσούλης στο Ιράκ και του Χαλεπιού στην Συρία, ενώ αντίθετα υποστηρίζουν ανοιχτά την συμμετοχή των Κούρδων και στις δυο αυτές επιχειρήσεις... περισσότερα » ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...* Οι Ρωμιοί,...περισσότερα »

ΜΙΑ «ΑΛΛΗ» ΑΠΟΨΗ... ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ "ΜΕΣΟΒΑΣΙΛΕΙΑΣ" Ή ΑΛΛΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ "ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αφορμή για να γράψω τις σκέψεις μου αυτές είναι η άποψη-θεωρία περί της «Μεσοβασιλείας» ή αλλιώς γνωστή και ως «Αναλαμπή της Ορθοδοξίας» –[σ.σ.: στο εξής για λόγους συντομίας θα αναγράφεται σκέτο ως «Αναλαμπή» ή και «Αναλαμπής» Και ξεκινώ να «ξετυλίγω» τις σκέψεις μου με βάση την απλή –[κοινή]– λογική: Πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η λογική μας δόθηκε από τον ίδιο τον Θεό και εάν κάνουμε σωστή χρήση –(όπως και με όλα τα άλλα δώρα του Θεού)– τότε βαδίζουμε σε ασφαλή μονοπάτια. Η λογική δεν καταργεί την Πίστη· το αντίθετο, μάλιστα, μας επιτρέπει –στο μέτρο του δυνατού– να ... περισσότερα »