Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

μηνύσεις κατά τών προδοτών ψάχνουν εισαγγελέα υπέρ τού λαού

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!  Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ (ΑΡΘΡΟ 285 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) , ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (ΑΡΘΡΟ 259 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ: ΜΕ ΤΑ ΔΙ...περισσότερα »TheSecretRealTruth

Καλώ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όλους τους εισαγγελείς της χώρας, να συγκεντρώσεων και να παραλάβουν όλο αυτό το υλικό το οποίο καθιστά αξιόποινη και παραβατική την συμπεριφορά αυτών των ιατρών.

Γ.Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης επιδιώκει με την πλύση εγκεφάλου και τον φόβο να μην έχει αντιδράσεις σε αυτά που κάνει... » Με σκοπό να μην έχει αντιδράσεις σε αυτά που κάνει ο Κ.Μητσοτάκη σπέρνει τον φόβο σε όλους τους Έλληνες για να τους κρατάει αδρανείς αναφέρει σε άρθρο του ο γνωστός, ανεξάρτητος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. «Από χθες ολόκληρη η χώρα, η περιοχή του τρόμου, της μάσκας και της λοιμωξιολογικής παράνοιας, πέρασε στον αστερισμό, στην ένταση, στους σφοδρούς ανέμους του «Ιανού». Ο θεός με το διπλό πρόσωπο «χτύπησε» τη δυτική Ελλάδα. Τώρα εκτός από μάσκα, γάντια, αντισηπτ... περισσότερα »TheSecretRealTruth

Κατατέθηκε καταγγελία-Μήνυση σε βάρος του Τσιόδρα: «Διέπραξε το έγκλημα της απάτης σύμφωνα με τα άρθρα 386 και 191»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ” Προς: Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, Κο Ευάγγελο Ιωαννίδη Με την παρούσα μου και έχων προς τούτο υποχρέωση από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (Ν.4620/2019), όπου στο Άρθρο 40παρ.1 ορίζει ότι: Ακόμα και ιδιώτες οφείλουν στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από τον Νόμο, αν αντιληφθούν οι ίδιοι αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως, να την αναγγείλουν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ή σε οποιονδήποτε Ανακριτικό Υπάλληλο. Η αναγγελία αυτή μπορεί να γίνει είτε εγγράφως με μια αναφορά ή προφορικά οπότε συντ...TheSecretRealTruth περισσότερα »

ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Έλληνες Βουλευτές : 30.000 Έλληνες Πολίτες αυτής της ένδοξης αλλά πολύπαθης χώρας ΑΠΑΙΤΟΥΝ την κατάργηση των επονείδιστων διατάξεων του ΝΟΜΟΥ 4682/2020. Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ. Το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ: ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ 30.000. Είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. Είναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Δεν θα σας πω και ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι και ψηφοφόροι. Δεν θα σας πω ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από αυτούς σας έστειλαν στη Βουλή και έχουν ένα λόγο παραπάνω να απαιτούν από εσάς να πετάξετε στα σκουπίδια τις διατάξεις που έχουν στοιχειώσε... περισσότερα »TheSecretRealTruth


Νίκος Αντωνιάδης: ΑΡΝΟΥΜΑΙ ...

Γιατί ΔΕΝ θα στείλω το δικό μου παιδί στο σχολείο ΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ Και ας με κρίνει ο ΘΕΟΣ : Ας κρίνει ο ΘΕΟΣ αν του κάνω κακό ή ΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ _ Γιατί ο κορωνοϊός ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ υπόθεση και ΟΧΙ ΙΑΤΡΙΚΗ -Γιατί ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ο κορωνοϊός είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ και ΟΧΙ ΙΑΤΡΙΚΗ -Γιατί ΠΟΥΘΕΝΑ στον ΚΟΣΜΟ η μάσκα δεν αντιμετωπίζεται με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ -Γιατί αν κυκλοφορούσε μία πανώλη ανάμεσά μας ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ -Γιατί αν κυκλοφορούσε μία πανώλη ανάμεσά μ... περισσότερα »TheSecretRealTruth

Έτσι ακυρώνονται οι «Πρέσπες» – Δικηγόροι: «Υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο πίσω από την Συμφωνία» – Μηνυτήρια αναφορά κατά Κοτζιά-Καμμένου

*Στην αντεπίθεση περνάνε πατριωτικές οργανώσεις και δικηγόροι. Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να περάσει, καθώς η χώρα μας θα μπει σε έναν κυκεώνα εξελίξεων. **Ήδη το σύστημα, βρίσκεται σε πανικό καθώς φοβήθηκαν την πάνδημη αντίδραση, καθώς χθες, άκουσον-άκουσον, προχώρησαν σε συλλήψεις Ελλήνων...* *ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ* *Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν σήμερα οι δικηγόροι της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, και του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.* *Αναλυτικότερα οι δικηγόροι της Παμμ... περισσότερα »

Έχει απηυδήσει η κοινωνία! Μπαράζ δικογραφιών στη Βουλή κατά Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένου, Πολάκη και Βίτσα

 Πληθώρα δικογραφιών εστάλησαν στη Βουλή από τον Άρειο Πάγο μετά από μηνύσεις πολιτών αλλά και φορέων. Ειδικότερα, για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ν. Κοτζιά σχηματίστηκαν μετά από μηνύσεις πολιτών για τη σύναψη της συμφωνίας των Πρεσπών. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατηγορείται για πράξη ρατσιστικής δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων. Ειδικότερα, η μήνυση σχηματίστηκε κατόπιν καταγγελίας του Εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, μετά από τη δημοσιοποίηση από τον Υπουργό των προσωπικών και ιατρικών δεδομ...περισσότερα »

Συνταγματική Αναθεώρηση, ή «συνταγματικό ξέπλυμα»; (Στον «αέρα» η «Συμφωνία τών Πρεσπών»)

*Γράφει ο Ιωάννης Δ. Παπακωνσταντίνου (download (pdf) εδώ)* *1.ΠΡΟΟΙΜΙΟ* *(Η προειδοποίηση τού Λόρδου Βύρωνος)* *Από ιστορική άποψη, η κατάσταση κοινοβουλευτικής εκτροπής (έξωθεν επιβληθέντος εκφυλισμού κοινοβουλευτικών διαδικασιών και περιορισμού τής εθνικής κυριαρχίας), τήν οποία αναγκαστικά βίωσε (και βιώνει) τό πολιτικό προσωπικό και ο λαός τής Ελλάδος από τό 2010 μέχρι σήμερα, δεν αποτελεί έκπληξη για όσους φιλίστωρες μελετούν τήν Νεωτέρα Ελληνική Ιστορία: Άν μη τι άλλο, ο Λόρδος Βύρων—ως Αρχιεπίτροπος1 τού (ιδιωτικού) Α΄ Δανείου τής Ανεξαρτησίας τό 1824, προεδρεύων τής επί τού... περισσότερα »The Secret Real Truth

Εφαρμογή τού Άρθρου 120 Καί καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Τι λέει το άρθρο 120 του Συντάγματος και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό!! Εφόσον λεγόμαστε και νιώθουμε Έλληνες, έχουμε ως Έλληνες εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις!!! Η βασική μας υποχρέωση απέναντι στο Σύνταγμα είναι να αντιστεκόμαστε στην καταστρατήγηση του. Η καταστρατήγηση του Συντάγματος είναι για τους κυβερνώντες ψωμοτύρι. * *Από την στιγμή που ανέλαβαν το μόνο που κάνουν είναι να ενεργούν κατά των διατάξεων του Συντάγματος!!! Καμμία απόφαση από αυτές που έχουν λάβει σχετικά με μνημόνια, τρόικες και ΔΝΤ δεν είναι συνταγματικά αποδεκτή!!! Και επειδή το αυτί τους δε...περισσότερα »

καταγγελία κατά τού διαρκούς κακουργήματος τής βίαιης καταπάτησης του Συντάγματος και εφαρμογή του Άρθρου 120 30 Ιουλίου 2014 συνέχεια τήν από τής 24.11.11  Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά του απο 24\11\11 και 5\5\12 και 13\6\12 διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του Όρκου . ΑΝΑΦΟΡΑ -ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ................................................ Όνομα: .......................................Επώνυμο: ...............................Όνομα Πατρός:…………………. .............. περισσότερα »

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 

(άραγε τό εννοούν αυτό πού λένε) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Απάντηση στις κυβερνητικές δηλώσεις από τους ίδιους τους δικαστές του ΣτΕ - «Όταν εκφράζετε γνώμη για την εν γένει οργάνωσης και λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος και των θεσμών να επιδεικνύετε τη δέουσα αυτοσυγκράτηση» - «Το Συμβούλιο της Επικρατείας ανήκει στη δικαστική λειτουργία, η οποία, κατά το άρθρο 1 παρ. 3 του Συντάγματος, πηγάζει από το λαό και ασκείται όπως ορίζει το Σύνταγμα» Η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, με αφορμή τις κυβερνητικές δηλώσεις μετά την χθεσινή απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά... περισσότερα »

Κασιμάτης: «Το άρθρο 120 έχει ήδη ενεργοποιηθεί»!

Ο μεγαλύτερος Συνταγματολόγος αυτή τη στιγμή στη χώρα κ. Γ. Κασιμάτης, κατά τη χθεσινή ομιλία του στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, είπε ότι το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων έχει ήδη ενεργοποιηθεί.Υπενθυμίζουμε ότι το άρθρο αυτό, αντίστοιχο του 114 του προηγούμενου Συντάγματος του 1952, λέει στις παραγρ. 2,3 και 4, τα εξής:
«2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να τα καταλύσει με τη βία….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«ΒΟΜΒΑ»! ΔΙΚΑΣΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ), ΟΜΟΛΟΓΕΙ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (2007 - 2009) ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΧΩΡΙΟ ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ Στο βιβλίο του κ. Βασιλείου Νικόπουλου, με τον τίτλο «Αγαπημένο μου. Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί - Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, τονίζεται ιδιαίτερα ότι: "η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς".... Επίσης σημειώνεται ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο. Ο ανώτατος ...περισσότερα »

OI NOΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Εισαγγελείς εναντίον Αρείου Πάγου -«Πόλεμος» στους κόλπους της δικαιοσύνης *Μετά την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σειρά πήρε σήμερα η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας που επιτίθεται εναντίον της προσπάθειας δημιουργίας της νέας «Ένωση Ανώτατων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων», δείχνοντας προς τη μεριά του Αρείου Πάγου.* *Μήπως την επίθεσή σας, να την στρέφατε κατά των συναδέλφων σας που έχουν καταστήσει την δικαιοσύνη σας, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ..; «Η Ε.Ε.Ε. αποτελεί το μοναδικό πόλο συσπείρωσης της ιστάμενης Δικαι... περισσότερα »


Τέτοιους ηγέτες, λόγιους, αρίστους, επιλέγει ο Ελληνικός λαός!  Και μετά ρωτά τι έφταιξε, για την κακή του μοίρα! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ…511 ΕΥΡΩ..!

Την ώρα που ο ελληνικός λαός «θυσιάζεται» πληρώνοντας φόρους και χαράτσια, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι αυτός ο πρώην ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φορολογείται ελάχιστα για τα εισοδήματα του. Τα εκκαθαριστικά της εφορίας αποδεικνύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, συνολικά 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.... Βέβαια νομίμως ο κ. Παπαδήμος δεν πληρώνει φόρο καθώς η Ε.Ε. έχει θεσπίσει για τους υπαλλήλους της Ε.Ε. οι αποδοχές τους να είναι αφορολόγητες.Σημειώνεται ότι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, εκτός των άλλων ως ακαδημαϊκό...περισσότερα »»

Χωρίς ισχύ το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ποινικής ευθύνης υπουργών

*Στη νομική τα πάντα είναι θέμα ερμηνείας, απλής ή συνδυαστικής αλλά πάντοτε σύμφωνης με τους κανόνες της επιστήμης, η οποία είναι πρώτιστα γνώση και λογική. * *Αφορμή για τις σημερινές σκέψεις παρέχει το περίφημο άρθρο 86 του Συντάγματος περί της ποινικής ευθύνης υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης, όπως ισχύει σήμερα σύμφωνα με το Ψήφισμα της Ζ΄ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων, κατόπιν της σχετικής πρότασης του Ευάγγελου Βενιζέλου, συνταγματολόγου, πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, πολλάκις υπουργού και γενικότερα εμπνευστή πολλών αμφιλεγόμενων νομοθετημάτων.* *Πέραν των πολλών ειδικ... περισσότερα »

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ"!

*Το έγκλημα σε βάρος του λαού και της χώρας και οι προδότες θα αποκαλυφθούν όλοι. Και όταν καθίσουν στο σκαμνί οι Τσίπρας-Καμμένος και όσοι πριν από από αυτούς υπέγραψαν μνημόνια, δηλώσεις σαν του...* Διαβάστε περισσότερα »

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ κατά της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια

Η συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με τη νέα αίτηση ακύρωσης, «εκθέτει τη χώρα μας σε κίνδυνο διαμελισμού και παραχωρεί το όνομα, τη γλώσσα και την ιθαγένεια των αυτοχθόνων πολιτών της Ελληνικής Μακεδονίας στους εθνικά Σλάβους πολίτες της γείτονας χώρας». *Παράλληλα, στην προσφυγή τονίζεται ότι παραβιάστηκε το άρθρο 82 του Συντάγματος που καθορίζει ότι η κυβέρνηση κατευθύνει τη γενική πολιτική της χώρας σύμφωνα με όσα ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι, καθώς το Σύνταγμα δεν αφήνει απεριόριστη την κυβερνητική εξουσία, όπως έγινε στην προκειμένη περίπτωση, που ουσιαστικά καταργήθηκε η ... περισσότερα »

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ( Αρθ.10 Συντάγματος) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Aυτεπάγγελτη δίωξη του Έλληνα πρωθυπουργού κυρίου Αλέξη Τσίπρα, γιά το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 του ποινικού κώδικα και συγκεκριμένα για παράβαση του β’ εδαφίου: (Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιµωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούµενης παραγράφου:* *Επιχειρεί µε βία ή απειλή βίας ή µε σφετερισµό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρ... περισσότερα »

ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ "ΕΛ.ΛΑ.Σ": ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ! Σας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ διότι άνευ αιδούς, ως μέλη οργανωμένου εγκλήματος, εμπαίξατε τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό ασελγώντας επί της Χώρας και ως εγκληματίες πρέπει να λογοδοτήσετε!

* Μια καταγγελία ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ και ΕΝΟΧΗΣ, όχι μόνον για όλους τους πολιτικούς, αλλά και για όλους τους Θεσμούς του Κράτους , που πρέπει να διαβαστεί και να διαδοθεί σε όλο τον Ελληνικό λαό.* *Καλλιόπη Σουφλή* Προς την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία: ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και καταγγελία [image: 2017-01-31_103028-1] *«Εν αρχή ην** η Ελλάς, και η Ελλάς ην προς την Οικουμένην, * *και Οικουμένη ην η Ελλάς!!!»* *ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ* *ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ* *Αθήνα 28**η** Ιανουαρίου 2017* Των*:* *1**ον... περισσότερα »

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ!

 Ακούστε και φρίξτε… Άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που δόθηκε στον Ν. Χατζηνικολάου στις 7 Ιουλίου 2016, όπου ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ομολογεί τέλεση εσχάτης προδοσίας! Η συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε μεν, αλλά με λογοκριμένο το σημείο της ομολογίας, έφτασε δια πολλών βασάνων στα χέρια μας, η οποία θα αποτελέσει, φυσικά, ένα από τα πολλά δικογραφικά στοιχεία όταν θα τους καθίσουμε στο «σκαμνί»... *Ο Μεϊμαράκης, σε άσχετη ερώτηση του δημοσιογράφου, άρχισε να διηγείται τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ του δημοψηφίσματος...περισσότερα »[image: meimarakis]


ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ 

*Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ !!!* * Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία κατά του Γεωργίου Παπανδρέου, κατέθεσαν σήμερα το πρωί στις 11:00 ο Βουλευτής και Πρόεδρος του ΧΡΙΚΕ Νίκος Νικολόπουλος και ο Λεωνίδας Στάμος, Δικηγόρος Αθηνών - Ειδικός Γραμματέας του Κινήματος Υπέρβαση. Τους μηνυτές συνόδευσαν μέλη της Επιστημονικής ομάδας του Κινήματος Υπέρβαση καθώς και ο Γενικός Γραμματέας αυτού, κ. Γεώργιος Κοντός !!!* Ο κ. Νικολόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε: &#39;&#39;ο ΓΑΠ ως πορτιέρης των διεθνών τοκογλύφων, με δουλοπρέπεια, άνοιξε συνειδητά την κερκόπορτα &amp; έφερε τον όλεθρο. Ήλθε η ώρα να πληρώσει !&#39;&#39;. *Δείτε στη συ... περισσότερα »

2η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΠΔ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ* *Ανοίγουμε τον 2ο και καθοριστικό γύρο * *ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ στο ΔΠΔΧ * *(Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Χάγης)* Το 2011 στείλαμε την 1η Προσφυγή στο ΔΠΔΧ που καταμαρτυρούσε *το συνεχές και ακόμα εκτελούμενο έγκλημα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ στο Πρόσωπο του Ελληνικού Λαού*, η οποία άνοιξε τον δρόμο για ακόμα πέντε Έλληνες συμΠολίτες και έναν Πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συ-στρατευθούν με τις δικές τους Προσφυγές. Το 2012 ο Εισαγγελέας του ΔΠΔ της Χάγης άνοιξε την υπόθεση μόνιμα αλλά ζήτησε πιο επίσημα, πιο τρανταχτά, πιο σοκαριστικά... περισσότερα »

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΤΟ ΣτΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

*Η Ελλάδα, είναι ίσως το μοναδικό κράτος (ή έστω από τα ελάχιστα υπανάπτυκτα κράτη) στον κόσμο που δεν έχει συνταγματικό δικαστήριο. Αυτό είναι μια από τις αιτίες της νομιμοποιημένης διαφθοράς στην Ελλάδα και της πτώχευσης του κράτους.* *Η διαφθορά στην Ελλάδα, ξεκινά από τους ίδιους τους νόμους. Όμως η ελληνική παρασιτική* *ολιγαρχία και το εθελόδουλο πολιτικό της σύστημα επιμένουν και δεν θέλουν με τίποτα να συστήσουν συνταγματικό δικαστήριο. Θέλουν να φτιάχνουν νόμους μόνο για τα συμφέροντά τους, κατά παράβαση κάθε έννοιας συντάγματος..περισσότερα »

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Συγκλονιστικά στοιχεία για το έγκλημα εις βάρος των Ελλήνων! Πώς απεκρύβησαν τα πλεονάσματα 500 Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου και αποκαλύφθηκαν -όλως τυχαίως- το 2013 Ετσι αποκλείστηκε η χώρα από τις διεθνείς αγορές και ετέθη υπό ξένη επιτροπεία. 210 δισ. η βλάβη του Δημοσίου με την τεχνική διόγκωση. Ενέταξαν στα έξοδα της Γενικής Κυβέρνησης και το Μέγαρο Μουσικής* *Βαριά βλάβη του Ελληνικού Δημοσίου, συνολικού ύψους 210 δισ. ευρώ, αποκλεισμό από τις διεθν... περισσότερα »

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ *Στην κατάθεσή του ο κ. Λογοθέτης μίλησε για αλχημείες που έγιναν προκειμένου να διογκωθεί το έλλειμμα του 2009, επιρρίπτοντας προσωπικές ευθύνες στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.* *Σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη, που όπως σημείωσε και ο ίδιος είναι η τρίτη φορά που καταθέτει για το θέμα καθώς είχαν προηγηθεί η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το 2011 και η Εξεταστική Επιτροπή, «η διόγκωση του ελλείμματος το 2009 ήταν ένας τουλάχιστον λόγος που οδ... περισσότερα »

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των 4 πρώην υπουργών που διερευνώνται στην «κρυμμένη» δικογραφία

*Τις ευθύνες τεσσάρων υπουργών Εθνικής Άμυνας για το σκάνδαλο των υποβρυχίων αναζητά δικογραφία που παρέμεινε κλεισμένη σε συρτάρι της βουλής, όπως αποκάλυψε το altsantiri.gr χθες το απόγευμα. Όπως τονίζαμε στο χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ, μέρος της δικογραφίας έχει ήδη διαρρεύσει και σήμερα αναπαράγεται από τμήμα του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου...Η εφημερίδα «Δημοκρατία» με τίτλο «Εξαφανίστηκαν 3+1 δικογραφίες -φωτιά» επιβεβαιώνει τα όσα αποκάλυψε το altsantiri.gr, προχωρώντας στην δημοσιοποίηση των ονομάτων των τεσσάρων πρώην υπουργών Εθνικής Άμυνας που εμπεριέχονται... περισσότερα »

Προβόπουλο – Παπακωνσταντίνου καλεί η εξεταστική για τα μνημόνια

Στην επικαιροποίηση της λίστας μαρτύρων προχώρησαν σήμερα ο πρόεδρος της Εξεταστικής της Βουλής που διερευνά τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια Δημήτρης Βίτσας και οι βουλευτές μέλη της Επιτροπής.* *Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Εξεταστικής Επιτροπής, που σε αυτή τη φάση ερευνά τα ελλείμματα της χώρας την περίοδο 2009, πριν δηλαδή την υπογραφή των μνημονίων θα κληθούν για το επόμενο διάστημα κατά σειρά:* *-Στις 30 Ιουνίου, ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου.* *-Στις 2 Ιουλίου, η Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ η οποία είχε υποστηρίξει ότι διογκώ... περισσότερα »

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;

Επί τεσσεράμισι σχεδόν χρόνια αυτή η χώρα έζησε ένα πρωτοφανές ολοκαύτωμα των πάντων, μια ιστορική ανθρωπιστική καταστροφή που δεν έχει κανένα προηγούμενο στην σύγχρονη ιστορία της. Χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν ή πτώχευσαν πετώντας στον δρόμο δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οικογένειες διαλύθηκαν ένεκα οικονομικών προβλημάτων, νέοι επιστήμονες, η ελπίδα του έθνους, εξοριστήκαν για να βρουν αλλού καλύτερη τύχη, νοσοκομεία έκλεισαν ή κυριολεκτικά διαλύθηκαν αφήνοντας ξεκρέμαστους και χωρίς φάρμακα χιλιάδες ασθενείς, σχολές και σχολεία καταργ...περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 

Ολόκληρη η έκθεση που στέλνει στο σκαμνι την συμμορία του μνημονίου! 

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ολόκληρη η έκθεση, μέρος της οποίας δημοσιεύεται στην RealNews. Τεράστιες οι ευθύνες πλέον όσων καλύπτουν την συμμορία Παπανδρέου. ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η «ΠΟΡΤΑ» ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ Η ιστορία δεν πρέπει να παραχαράζεται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Αυτό που έγινε με το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 αποτελεί μια ωμή παραχάραξη της αλήθειας και αποτέλεσε το πρελούδιο για να αλλάξει ο πολιτικός χάρτης και η δομή της Ελληνικής κοινωνίας. Η τρόικα μαζί με το ΔΝΤ δεν ήταν απαραίτητο να έλθουν και να διαφεντεύουν για χρόνια την ... περισσότερα »

Πρώην Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς: Oι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά διέπραξαν εσχάτη προδοσία !!

*Πολλοί λένε ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών που υπηρετούν τα μνημόνια έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.* *Ο πρώην Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς, με νομικά επιχειρήματα εξηγεί πώς και βάσει ποιωνάρθρων οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά και οι βουλευτές που προσυπέγραψαν τα μνημόνια και τα σχετικά νομοσχέδια που τα συνοδεύουν, διέπραξαν εσχάτη προδοσία.* *Επίσης, ο έγκριτος εισαγγελέας κρίνει επί νομικής βάσεως αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης, για την οποία ο λαός έχει χάσει –δικαίως- την....* Διαβάστε περισσότερα »

Έξι δικογραφίες στη Βουλή - Μία από αυτές είναι πολίτη κατά του Σαμαρά

Έξι δικογραφίες διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου. Η πρώτη δικογραφία αφορά μήνυση πολίτη από τη Χαλκίδα κατά των Αντώνη Σαμαρά, Νίκου Δένδια και Χαράλαμπου Αθανασίου για τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη. Με το ίδιο θέμα σχετίζεται και η δεύτερη δικογραφία που διαβιβάστηκε έπειτα από μηνυτήρια αναφορά τεσσάρων πολιτών. Εξάλλου, στη Βουλή διαβιβάστηκε .... αναφορά του επίκουρου εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Ιωάννη Δραγάτση, με συνημμένη ποινική προκαταρκτική δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε με αφορμή ανώνυμη καταγγελία μέλους του Νομικού Συμ... περισσότερα »

Ήρθε στη Βουλή η μήνυση κατά Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια και Κουτζαμάνη από τον γιατρό Δημήτρη Αντωνίου

Διαβιβάστηκε σήμερα στην Βουλή *η μήνυση του γιατρού Δημήτρη Αντωνίου* από την Χαλκίδα κατά του πρωθυπουργού Σαμαρά, των υπουργών Δένδια, Αθανασίου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη. Η μήνυση βασίζεται στο βίντεο Μπαλτάκου για την πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, όπως παραδέχτηκε στον Συναγωνιστή Κασιδιάρη. Τα αδικήματα, τα οποία προσάπτονται στους σκευωρούς είναι αυτά της Εσχάτης Προδοσίας, Κατάχρησης Εξουσίας, Παράβασης Καθήκοντος, Σύστασης και.... Συμμορίας, Νόθευσης εκλογών, Ψευδορκία, παρασιώπηση εγκλημάτων και πολλά άλλα. Μάρτυρες στην... περισσότερα »


14 Άρθρα του Συντάγματος που καταπατά η Κυβέρνηση! Αν αυτό δεν είναι πραξικόπημα τότε τι είναι;

Επειδή ζούμε σε καιρούς επικίνδυνους όπου το τοπίο είναι θολό προκαλώντας σύγχυση παρά κατανόηση, παρουσιάζονται με κοινό νου και απλή λογική, τα άρθρα του Συντάγματος τα οποία η Κυβέρνηση είτε παραβαίνει ή αγνοεί επιδεικτικά. Άρθρο 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού... Οι συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων αγαθών σε ιδιωτικές εταιρίες, βλ. διόδια, θα έπρεπε να εξασφαλίζουν ότι η τιμολογιακή τους πολιτική δεν θα λειτουργεί εις βάρος του Λαού. Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν γίνονται ιδιωτικοποιήσεις χωρίς εξασφάλιση της προστασίας του Λαού, σημαίνει ότι έ... περισσότερα »

Όλα τα στοιχεία μαρτυρούν εκ των έσω παγίδευση της χώρας για να μπούνε μέσα οι δανειστές!

Στα δίχτυα των δικαστών το μυστικό κόλπο της «Goldman Sachs» επί Σημίτη- Εγγραφο-ντοκουμέντο για το πώς μαγείρευαν τεχνητό έλλειμμα το 2010- Κόντρες δικαστών-εισαγγελέα για τα «στημένα» Μνημόνια- Αποκαλύψεις που σοκάρουν κάνει στην «Κ.Ε.» ο Ν. Λογοθέτης της ΕΛΣΤΑΤΜεγάλη δικαστική κόντρα με ευθείες πολιτικές αναφορές, για το αν έπρεπε η χώρα να μπει στο Μνημόνιο ή όχι, καταγράφεται στο βούλευμα για τα διαβόητα ελλείμματα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.Η απλή ανάγνωση του βουλεύματος είναι αρκετή για να καταδείξει το άγριο παρασκήνιο που εξελ...περισσότερα »

Επιτέλους, δικαστής λέει τα πράγματα με το όνομά τους: «Κουρέλιασαν το Σύνταγμα»

*Αποσπάσματα από το βιβλίο του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Νικόπουλου δημοσιεύει η εφημερίδα "Το Παρόν". Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το κράτος ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια υποτελείς στους δανειστές.* *Ο κ. Νικόπουλος τονίζει ότι η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία "δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς". Τέλος, σημειώνει ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο.* *Πρόκειται για διαπιστώσεις ενός ανώτατου δικαστή, τις οποίες με ζηλ... περισσότερα »

Καταγγελίες ΣΟΚ βουλευτή της Ν.Δ.. Κατηγορεί Σαμαρά για εθνική παράδοση και παραβίαση του Συντάγματος!

*Δείτε το και κρίνετε μόνοι σας:1. Κατηγορείτε την κυβέρνηση για την εφαρμογή του Μνημονίου. Η εναλλακτική ποια είναι; Οι δανειστές απειλούν ότι αν δεν εφαρμοστεί το Μνημόνιο θα σταματήσει η χρηματοδότηση και θα βγει η χώρα από το ευρώ; ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: Η ατυχία της χώρας δεν είναι η δεινή οικονομική κρίση, αλλά ότι οι κυβερνώντες δημιούργησαν τις συνθήκες ώστε «οι δανειστές να την έχουν στο χέρι και να τη χορεύουν όπως αυτοί θέλουν».Αυτήν την απίστευτη εθνική παράδοση την μοιράζονται σε ευθύνη ο ΓΑΠ, ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς με συγκολλητική ουσία τον Βενιζέλο....* * και τον Κουβ...περισσότερα »

Δεύτερη δικογραφία για Βενιζέλο και τα "δωράκια" του στη Proton Bank

Και δεύτερη δικογραφία κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, πέρα από εκείνη που αφορά στην υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, διαβιβάστηκε στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη δικογραφία αφορά στην υπόθεση της τράπεζας Proton Bank που σχηματίστηκε μετά από αναφορά του δημοσιογράφου Δημήτρη Γεωργακόπουλου. Σύμφωνα ... με την αναφορά, η οποία περιγράφει πράξεις που χρονολογούνται από το 2011 – και ως εκ τούτου τα τυχόν αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών – το ελληνικό Δημόσιο κατέθετε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τα αποθεματικά ... περισσότερα »

Β. Κόκκινος (τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου): Διώξτε ποινικά τον πρωθυπουργό!

 Β. Κόκκινος (τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου): Διώξτε ποινικά τον πρωθυπουργό!] Σύμφωνα με το Σύνταγμα αρκούν μόνο 30 Βουλευτές για να ζητήσουν την άσκηση της Ποινικής Δίωξης του πρωθυπουργού! Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα "Αξία". Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε δι... περισσότερα »

ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ ! ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ HF !

 Η νέα αυτή εξέλιξη, έχει πολλές παλάπλευρες εξελίξεις... * *Δεν είναι ότι δικαιώνει απόλυτα τους αγώνες της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, του ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, του ΝΙΚΟΥ ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ....* *Δικαιώνει απόλυτα και τους πρωην Οικονομικούς Εισαγγελείς κ.κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και ΣΠΥΡΟ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.* *Στήνει κυριολεκτικά στον τοίχο την ανακρίτρια ΕΛΕΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ που έβγαλε λάδι τους κατηγορουμένους ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και όσους εμπλέκονται στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ διόγκωση του χρέους το 2009...* *Καθιστά ΑΚΥΡΟ το πόρισμα του Εισαγγελέα Εφετών κ. Κούτρα, με ότι αυτό σημαίνει για πε... περισσότερα »

Το... έγκλημα κατά της χώρας μας

Η αποκαλυπτική έκθεση στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με την οποία το πραγματικό ύψος του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009 ήταν 9,3% του ΑΕΠ και όχι 15,4% του ΑΕΠ, όπως σκόπιμα παραποιήθηκε από την εθνοκτόνο κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, τεκμηριώνει πλήρως το έγκλημα κατά της χώρας μας, το οποίο διέπραξαν οι τότε κυβερνώντες. "Φούσκωσαν" σκόπιμα το................ έλλειμμα για να δημιουργήσουν τεχνητά συνθήκες χρεοκοπίας και να εξαναγκάσουν την Ελλάδα μας να υποδουλωθεί σε ένα αντεθνικό σχέδιο καταστροφής της οικονομίας της και της παραγωγής τη... περισσότερα »

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !! (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ)

*Μήπως αυτή την ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, την στέλναμε στις ξένες πρεσβείες, Ευρωπαικής Ένωσης, ΗΠΑ, Κινας, και Τουρκίας, να τους ενημερώσουμε και διαζώσης;;* *Για να ξέρουν ότι οι νταβατζήδες που θα αγοράσουν έστω και σπιθαμή ελληνικής γης, δεν θα καλοπεράσουν. * ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ. * *ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ, * ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΙΝ... περισσότερα »

ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ;

*ΕΝΤΡΟΜΟΣ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!* Τρόμος έχει καταλάβει την συμμορία Παπανδρέου μετά και την δημοσιοποίηση της έκθεσης που αποδεικνύει την χάλκευση τον στοιχείων και την εσκεμμένη διόγκωση του ελλείμματος του 2009. Το βρώμικο σχέδιο φυγάδευσης των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος φαίνεται να ναυαγεί μετά και το τρίτο κατά σειρά δημοσίευμα, της RealNews που αφαιρεί κάθε διάθεση από “ευάλωτους” δικαστικούς να συμμετέχουν. Είναι δεδομένο πως όποιος πλέον τολμήσει να “παίξει” με την τέλεση του καθήκοντος του, θα συνθλιβεί στο γύρισμα του τροχού π... περισσότερα »

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.

*ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ*. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση. Σήμερα αγαπητοί συνέλληνες και εν Χριστώ αδελφοί θα κολυμπήσουμε στα “βαθιά” και θα πάμε ως συνήθως ΑΝΤΙΘΕΤΑ στο κατεστημένο σύστημα ενημέρωσης που μας θέλει κοιμισμένους.... Θα μπούμε στα άδυτα αυτού του συστήματος που κυβερνάει την Ελλάδα και το αναφέρουμε “απρόσωπα" ως παρακράτος. Ο λόγος που γίνεται τώρα, είναι επειδή “τρίζει” επικίνδυνα αυτό το πολιτικό θέατρο και οι εξελίξεις δεν μπο... περισσότερα »

Η αθλιότητα των κατοχικών αντιδημοκρατικών ηγετίσκων. Του Ελευθερίου Ζήφια Συνταξιούχου του Υπ. Δικαιοσύνης

*Άθλιοι κατοχικοί ηγετίσκοι είστε εγκληματική οργάνωση και συνεπικουρούμενοι με την δικαστική εξουσία και με τις ξένες κατοχικές δυνάμεις, ψηφίζετε και συνεχίζετε να ψηφίζετε εθνοκτόνους νόμους και οι πολίτες αυτής της Χώρας, είναι τελείως απροστάτευτοι από τον οικονομικό απαγχονισμό....* *Θεώρησα την ανάγκη να επικοινωνήσω και πάλι με τους συνδαιτυμόνες και να απευθυνθώ στους υγιείς σκεπτόμενος συμπολίτες μου, προκειμένου να εκφράσω την αθλιότητα των ηγετίσκων της κατοχικής μας Χώρας, καθότι πιστεύω πλέον ότι και οι «πέτρες» γνωρίζουν το εφαρμοζόμενο κλεπτοκρατικό σύστημ... περισσότερα »

AKOYME ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ... ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

*Το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων που είναι αντίστοιχο του 114 του Συντάγματος του 1952, λέει τα εξής στις παραγράφους 2 , 3 και 4, :* *2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.* *3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και ηπαραγραφή του εγκλήματος.* *4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίε... περισσότερα »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολόκληρη η έκθεση που στέλνει στο σκαμνι την συμμορία του μνημονίου!

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.Ολόκληρη η έκθεση, μέρος της οποίας δημοσιεύεται στην RealNews. Τεράστιες οι ευθύνες πλέον όσων καλύπτουν την συμμορία Παπανδρέου.  

Γράφει ο Ιωάννης Σακκάς, 
Πρώην Εισαγγελέας 
Η νέα σύγχρονη μέθοδος εξόντωσης

-γενοκτονίας πληθυσμού είναι τα μνημόνια 
και οι δανειακές συμβάσεις. Δημιούργησαν
 συστημικό κίνδυνο κατάρρευσης του
 κοινωνικο- ασφαλιστικού συστήματος στην 
Ελλάδα και του συνταγματικού δικαιώματος 
κοινωνικής ασφάλισης.

Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης Σαμαρά !

*Μήνυση για εσχάτη προδοσία και αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω απάτης, με συνέπεια την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος της 17ης Ιουνίου 2012, έχει υποβάλλει κατά της κυβέρνησης συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά, των υπουργών της, καθώς και παντός άλλου υπευθύνου, η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου. Σύμφωνα με το περιεχόμενο του κειμένου της μήνυσης, στις εκλογές του Ιουνίου 2012 προσέφυγαν στις κάλπες και ψήφισαν 6.217.000 πολίτες από τους 9.952.570 συνολικά. Από αυτούς που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, 25.054 έριξαν λευκή ψήφο, η οποία δεν προσμετρήθηκε

6/7/2012 - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ 
ΑΘΗΝΩΝ Κα ΝΤΟΡΑ Λ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 
Κον ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ.-τιμωρία ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη) τελείται από εκείνον που επιχειρεί την κατάλυση, την αλλοίωση ή την απενεργοποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος ή των θεμελιωδών αρχών και θεσμών του (που ορίζονται στο άρθρο 134Α Π.Κ.).

Το έγκλημα αυτό τελείται με τα μέσα που ορίζει ο Ποινικός Κώδικας, μεταξύ των οποίων είναι ο σφετερισμός της ιδιότητας του οργάνου του Κράτους, δηλαδή όταν το όργανο που ασκεί κρατική εξουσία καταλύει τους μηχανισμούς ελέγχου των πράξεών του και διαβρώνει, λόγω της δυνατότητας που έχει εξαιτίας της θέσης του, τους θεμελιώδεις πολιτικούς θεσμούς.

Οι μηνυόμενοι, μετά τη μεθοδευμένη προσφυγή στο ΔΝΤ, τέλεσαν τις πράξεις που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, επέβαλαν στον Ελληνικό Λαό μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, αναγκάζοντάς τον μέσα από ένα κλίμα τρομοκρατίας και πανικού να υποκύψει σε δυσβάστακτα και απάνθρωπα μέτρα που ως αποτέλεσμα είχαν την εξαθλίωση, την αύξηση της ύφεσης, τη φτώχεια, την αρρώστια και τις αυτοκτονίες, τη μετανάστευση, την ανεργία, την εξαφάνιση του εμπορίου, την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους δυνάστες.

Άρα, τα μέτρα αυτά που μας επέβαλαν δεν είχαν το αποτέλεσμα που παρουσίαζαν στον Ελληνικό Λαό οι μηνυόμενοι, ότι δήθεν έτσι θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί η κρίση, να μην χρεοκοπήσουμε και «να σωθεί η χώρα».

Και θα κριθούν ως ικανότατοι, ως έξυπνοι, ως ειδήμονες, δεδομένου ότι οι ίδιοι έχουν παρουσιαστεί στον Ελληνικό Λαό ως οι πλέον ειδικοί για να «σώσουν» τη χώρα προβάλλοντας τις «εμπειρίες» τους, τα διαπιστευτήριά τους από ξένα Πανεπιστήμια και λοιπούς βαρύγδουπους τίτλους. Θα κριθούν ως ψυχικά και νοητικά υγιέστατοι. Θα δώσουν λόγο στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του. Θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη γιατί ξεπούλησαν την Ελλάδα. Η παρατηρούμενη το τελευταίο χρονικό διάστημα συντονισμένη προσπάθειά τους να αποδώσουν το χάλι που κατάντησαν τη χώρα μας και εμάς, τους πολίτες της χώρας αυτής, σε «λάθος», δεν θα περάσει.

Τα εγκλήματα, και μάλιστα αυτά που τιμωρούνται με ισόβια, δεν γίνονται από «λάθος». Ούτε να ελπίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με ένα «συγγνώμη». Ο Ποινικός Κώδικας δεν προβλέπει τη «συγγνώμη» ως τρόπο διαφυγής των ευθυνών. Ορίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

Οφείλουν να υποστούν τις συνέπειες των εγκληματικών τους πράξεων, γιατί κανείς δεν εξαιρείται από το νόμο.

Το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων (άρθρο 162 Π.Κ.-τιμωρία: φυλάκιση μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή) διαπράττεται όταν κάποιος με ψευδείς ειδήσεις ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα στις εκλογές.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όλοι ως υποψήφιοι για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, έκαναν επανειλημμένα ψευδείς δηλώσεις προς τον Ελληνικό Λαό, ότι «λεφτά υπάρχουν», «θα γίνουν αυξήσεις στους μισθούς και συντάξεις ανώτερες του πληθωρισμού», και άλλες πολλές που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, με αποτέλεσμα να πείσουν τους εκλογείς να μεταβάλουν το εκλογικό τους φρόνημα, κι έτσι να εκλεγούν νικητές στις εκλογές εκείνες.

Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ανάληψη της εξουσίας, και χωρίς καν να επιχειρήσουν να εφαρμόσουν το προεκλογικό πρόγραμμα που περιείχε όλες τις ψευδείς δηλώσεις τους, άσκησαν πολιτική κάθετα αντίθετη με όσα προεκλογικά δήλωναν. Τις εκλογές αυτές τις κέρδισαν με εξαπάτηση, αφού αυτά που υπόσχονταν ήταν εντελώς αντίθετα με όσα σχεδίαζαν να εφαρμόσουν.

Οι δηλώσεις αυτές δεν είναι οι συνήθεις που υπόσχονται οι πολιτικοί προεκλογικά. Ήταν καταφανώς παραπλανητικές και μόνο σκοπό είχαν να πάρουν την ψήφο, να εκλεγούν και να μας παραδώσουν αλυσοδεμένους στο ΔΝΤ με το οποίο έκαναν «υπόγεια» τη συμφωνία μόλις πήραν την εξουσία, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Για όλα αυτά θα απολογηθούν.

Εξάλλου, το ίδιο επιθυμεί και ο εκ των μηνυομένων Γιώργος Παπανδρέου του Ανδρέα, αφού ο ίδιος είχε δηλώσει μία ημέρα πριν τις εκλογές της 4ης/10/2009 (βλ. σελ.11 της μήνυσης) ότι «κανείς δεν μπορεί να γλυτώνει επειδή είναι πολιτικός. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα στην ατιμωρησία. Όποιος δεν σεβαστεί τη δημόσια θέση που του εμπιστεύθηκε ο λαός και τη χρησιμοποιήσει για να πλουτίσει, θα αντιμετωπίσει όχι μόνο τον πολιτικό στιγματισμό, αλλά και την ποινική δικαιοσύνη».
****************************************
Όλοι μέσα?

« Με το άρθρο 68§2 του Συντάγματος (γενική συνταγματική διάταξη) ως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 6/4/2001 της Ζ΄Αναθεωρητικής Βουλής και σε συνδυασμό με τα άρθρα 144-149 του Κανονισμού της Βουλής (Κεφ Δ Περί εξεταστικών Επιτροπών), ύστερα από πρόταση του 1/5 του όλου αριθμού των βουλευτών, ήτοι επί 300 βουλευτών μετά από πρόταση 60 βουλευτών για σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής, η Ολομέλεια της Βουλής και μετά από θετική πλειοψηφία των 2/5 του συνόλου των βουλευτών, ήτοι 120 βουλευτών η Βουλή μπορεί να συστήσει την Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημόνια, ήτοι να ελέγξει για πολιτικές και ποινικές ευθύνες Πρωθυπουργών, Υπουργών, Υφυπουργών από 4-10-2009 έως 6/5/2012 (περίοδος ΙΓ Βουλής) και από 7/5/2012 έως 16/7/20012 (Περίοδος ΙΔ Βουλής).

Όμως πρακτικά η αργή διαδικασία Εξεταστικής Επιτροπής του άρθρου 68 του Συντάγματος δεν μπορεί να αποδώσει σε αυτό το χρονικό σημείο γιατί ήδη βρισκόμαστε σε προχωρημένο χρονικό στάδιο στις 5-9-2012 (Περίοδο ΙΕ Βουλής) και στις 1/10/2012 (Πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου) περνάμε στη Β Τακτική Σύνοδο της ΙΕ Βουλευτικής Περιόδου (βλέπε άρθρο 64 §1 Συντάγματος η πρώτη Δευτέρα Οκτωβρίου αποτελεί χρονικό σημείο έναρξης Τακτικής Συνόδου). Η πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημόνια έπρεπε να είχε γίνει άμεσα με την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και να ξεκινήσει άμεσα το έργο της ώστε μέχρι 30/9/2012 να υπάρχει πόρισμα. Έτσι έχουμε την πονηρή αργοπορία των Βουλευτών Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης, να παραγραφούν και πάλι τα Κυβερνητικά Εγκλήματα με τα Μνημόνια, λόγω του ότι μέσα στη τρέχουσα Β Βουλευτική Σύνοδο της τρέχουσας Βουλής υπάρχει περίπτωση να γίνουν εκλογές και η οποιαδήποτε Επιτροπή να αργοπορήσει και να μην ολοκληρώσει το εξεταστικό της έργο εμπρόθεσμα και με την λήξη της Συνόδου να λήξει και η Εισαγγελική Αρμοδιότητα της Βουλής. Γνωρίζουν όμως οι Βουλευτές ότι υπάρχουν ήδη μηνύσεις για εσχάτη προδοσία εξ αφορμής των μνημονίων και όφειλαν οι Βουλευτές να τις ενεργοποιήσουν με την Ειδική Δικαστική- Εισαγγελική Συνταγματική Διάταξη του άρθρου 86 του Συντ., που υπερισχύει της γενικής διάταξης του άρθρου 68§2 του Συντάγματος για εξεταστικές των πραγμάτων επιτροπές

Ειδικότερα ΔΙΟΤΙ: Η 1/10/2012 (Πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου) σηματοδοτεί την έναρξη της Β Τακτικής Συνόδου της ΙΕ Βουλευτικής Περιόδου, η οποία αποτελεί το τελευταίο χρονικό στάδιο σύμφωνα με το άρθρο 86§3 του Συντάγματος για να ασκήσει Ολομέλεια της Βουλής και μετά από πρόταση 30 Βουλευτών τις Εισαγγελικές-Δικαστικές Αρμοδιότητές της για άσκηση ποινικής δίωξης. Το πονηρό σημείο της υπόθεσης είναι ότι μετά την πάροδο αυτής τη Β Τακτικής Συνόδου της Βουλής, η Ολομέλεια της Βουλής χάνει την αρμοδιότητά της να παίξει το ρόλο της ως Εισαγγελέας και να κινήσει γρήγορα την ποινική διαδικασία (λόγω παρέλευσης της περιβόητης αποσβεστικής προθεσμίας της παραγράφου 3 του άρθρου 86 του Συντάγματος, προθεσμία που επινοήθηκε από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Βενιζέλο, Λοβέρδο, Παυλόπουλο κλπ το 2001 στην Αναθεώρηση του Συντάγματος και έκτοτε τη διατήρησαν πονηρά ), ενώ τα εγκλήματα κατ΄ουσίαν δεν έχουν παραγραφεί. Δηλαδή και πάλι θα έχουμε το παράδοξο Ελληνικό Φαινόμενο και σε λειτουργία παγκόσμια ελληνική βουλευτική νομική πατέντα, να μην υφίσταται νομικά Εισαγγελική Αρχή (Βουλή) να ασχοληθεί με προκαταρκτική ποινικά εξέταση-επιτροπή και να διώξει κυβερνητικά κακουργήματα (πρωθυπουργών-υπουργών-υφυπουργών), ενώ τα κακουργήματα δεν έχουν παραγραφεί στην ουσία. Αυτό το παράδοξο νομικό κατασκεύασμα που τροφοδότησε τη διαπλοκή και διαφθορά στην Ελλάδα και εξευτέλισε διεθνώς και νομικώς τη χώρα, οι Βουλευτές το γνωρίζουν. Οι Βουλευτές της Αντιπολίτευσης αφού ήδη γνωρίζουν κάλλιστα το Θέμα της Εσχάτης Προδοσίας και της συνέργειας (απλής ή άμεσης) σ' αυτήν και ευθύνης υπουργών από τις ήδη υπάρχουσες μηνύσεις για εσχάτη προδοσία από το 1ο Μνημόνιο, που είχαν γίνει γνωστές και τηλεοπτικώς από δελτία ειδήσεων και αυτές υπάρχουν στη Βουλή και ήδη είναι ώριμο το στάδιο η Βουλή να ακολουθήσει τη δική της Ειδική Εισαγγελική Αρμοδιότητα και Διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος για τις ποινικές ευθύνες τις Κυβερνήσεις Παπανδρέου -Παπαδήμου και Πικραμμένου, όλως παραδόξως εν όψει κινδύνου διαγραφής-παραγραφής της Εισαγγελικής Αρμοδιότητας της Βουλής (ήδη γνωστή όπως αυτή παίχθηκε και στο Σκάνδαλο Βατοπεδίου σε εγκλήματα απιστίας υπουργών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), οι Βουλευτές πάλι υποκρίνονται με δήθεν εξεταστική επιτροπή που θα χρονοτριβεί και προσβάλλουν το κύρος της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας οδηγώντας σε παραγραφή την Συλλογική Εισαγγελική Αρμοδιότητά τους του άρθρου 86 του Συντάγματος που γνωρίζουν ότι είναι ειδικότερη διάταξη του Συντάγματος και υπερισχύει του άρθρου 68§2 του Συντάγματος που είναι γενική συνταγματική διάταξη, βάσει της νομικής αρχής ο ειδικότερος κανόνας δικαίου υπερισχύει του γενικού (jus specialis derogat jus generalis)..

Με τέτοια τεχνάσματα-πονηριές χρονοβόρων εξεταστικών επιτροπών από τους Βουλευτές Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης της Ελλάδας για να σβηστεί-παραγραφεί η Συνταγματική Εισαγγελική Αρμοδιότητα της Βουλής, δεν αποκαθίσταται η διεθνής αξιοπρέπεια και αξιοπιστία της Ελλάδος, όταν πολλές δημοκρατικές χώρες και σήμερα έγκαιρα σπεύδουν και τιμωρούν τους εγκληματίες Πρωθυπουργούς και Υπουργούς. Για τη νέα παραγραφή που θα προκύψει εξ αιτίας των Βουλευτών θα προκύψει ποινική τους ευθύνη για κατάχρηση εξουσίας (κακούργημα) δια παραλείψεώς από κοινού (άρθρο 239 Β ΠΚ), να μην ασκήσουν έγκαιρα τα Εισαγγελικά τους Καθήκοντα σύμφωνα με το συνδυασμό των ειδικών άρθρων 86 του Συντάγματος και 239 περ Β του Ποινικού Κώδικα, αφού από εν γνώσει τους παράλειψη θα απαλλαγούν οι υπαίτιοι (αυτουργοί και απλοί ή άμεσοι συνεργοί μέλη Κυβερνήσεων) της εσχάτης προδοσίας ως τελεσθείσας δια των Μνημονίων.

Δυστυχώς φαίνεται ότι οι Βουλευτές για μία ακόμη φορά αρνούνται να ασκήσουν από κοινού έγκαιρα την Ειδική Συνταγματική Συλλογική Εισαγγελική τους Αρμοδιότητα κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος και έτσι καταρρέει το κύρος της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα αφού θα παραμένει η ατιμωρησία των πολιτικών α τάξεως Πρωθυπουργών-Υπουργών-Υφυπουργών μελών κυβερνήσεων.

Ιωάννης Σακκάς, Πρώην Εισαγγελέας

****************************************
Την Τρίτη στις 30-10-2012 κατέθεσα στη Βουλή, στην Κ.Ο. του κάθε Κόμματος, από ένα αντίγραφο της μήνυσης που έχει διαβιβασθεί στον Πρόεδρο της Βουλής από 10-10-2012, για την ενημέρωση των Κομμάτων και προς γνώση τους. Ενημερώθηκα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι ήδη είχαν ζητήσει αντίγραφα της μήνυσης και της δικογραφίας που όμως ο Πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να τους χορηγήσει. Σε συνάντησή μου με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ.Πάνο Καμμένο, μου δήλωσε τη στήριξη από τους Ανεξ.Έλληνες και δεσμεύθηκε ότι θα υπογράψουν, και οι 20 βουλευτές του Κόμματος, την πρόταση για άσκηση δίωξης.
Την 1-11-2012, ο Π.Καμμένος κατήγγειλε στην Ολομέλεια της Βουλής την άρνηση του Προέδρου της Βουλής για χορήγηση αντιγράφων της μήνυσης και δήλωσε και πάλι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν και υπογράφουν τη μήνυση Κρητικοπούλου προκειμένου οι μηνυόμενοι Γιώργος Παπανδρέου, Γ.Παπακωνσταντίνου ,να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των προδοτικών πράξεών τους.

Ντορα Κρητικοπουλου
***************************************
  1. Σύμφωνα με το Σύνταγμα και το νόμο περί ευθύνης υπουργών, η ΙΕ΄ Βουλή (δηλαδή η τωρινή) είναι η μόνη αρμόδια για να ασκήσει το εισαγγελικό της καθήκον για τα ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους όσοι διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί κατά τη διάρκεια της ΙΓ΄ Βουλής.
  2. Αυτή την αρμοδιότητα η Βουλή μπορεί να την ασκήσει μέχρι το πέρας της β΄ τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος.
  3. Εν προκειμένω, η β΄ τακτική σύνοδος της παρούσης Βουλής (ΙΕ΄) άρχισε 1.10.2012 και λήγει 6.10.2013. Αυτή είναι η λεγόμενη «αποσβεστική προθεσμία» εντός της οποίας οφείλει να ασκήσει η Βουλή τον εισαγγελικό της ρόλο. Θα πρέπει δηλαδή, εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, να γίνει η πρόταση άσκησης δίωξης από 30 τουλάχιστον βουλευτές, στη συνέχεια η Βουλή να συγκροτήσει ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και να εισαχθεί το πόρισμα της επιτροπής αυτής στην Ολομέλεια της Βουλής που αποφασίζει για την άσκηση ή μη δίωξης, με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δηλαδή 151, σε μυστική ψηφοφορία. Στη συνέχεια, η δικογραφία θα πρέπει να σταλεί στον Ειδικό Ανακριτή του Αρείου Πάγου ως Ειδικού Δικαστηρίου, να γίνει κύρια ανάκριση, να εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα του Ειδικού Δικαστικού Συμβουλίου και να γίνει επίδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος με κλήση για τη δικάσιμο του Ειδικού Δικαστηρίου. Όλα αυτά,  έως    6-10-2013.
  4. Εάν η ΙΕ΄ Βουλή διαλυθεί εντός της β΄ τακτικής συνόδου χωρίς να ολοκληρωθεί η ανωτέρω εισαγγελική διαδικασία της Βουλής, η επόμενη Βουλή δεν έχει εισαγγελική αρμοδιότητα για τα εγκλήματα που αφορά η μήνυση εσχάτης προδοσίας.
Εάν η ΙΕ΄ Βουλή δεν ασκήσει τα εισαγγελικά της καθήκοντα μέχρι 6-10-2013, σύμφωνα με τα παραπάνω υπ΄αριθμ. 3, ή εάν διαλυθεί, ΤΟΤΕ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Πρωθυπουργών/υπουργών/ υφυπουργών.
Σε πρόσφατα δημοσιεύματα ανακοινώνονται προθέσεις αρχηγού Κόμματος περί διάλυσης Βουλής και προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Με δεδομένο ότι η μήνυση κατά Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και λοιπών είναι ήδη στη Βουλή από 10-10-2012, και με δεδομένη τη γνώση όλων των πολιτικών και των κομμάτων περί της ύπαρξης αυτής της μήνυσης στη Βουλή,δημιουργούν απορίες οι δηλώσεις πολιτικών περί διάλυσης Βουλής, καθόσον η διάλυση της Βουλής οδηγεί σε εξάλειψη του αξιοποίνου των εγκλημάτων και παραγραφή της αρμοδιότητας της Βουλής για δίωξη.
Ένα έχω να δηλώσω: είτε αφήσουν να παρέλθει άπρακτη η αποσβεστική προθεσμία είτε διαλυθεί η Βουλή, που αποτέλεσμα και τα δύο θα έχουν την εξάλειψη του αξιοποίνου, δηλαδή τη μη δυνατότητα δίωξης ενός μη παραγεγραμμένου εγκλήματος, της εσχάτης προδοσίας, οι υπεύθυνοι της παραγραφής θα αντιμετωπίσουν τις νόμιμες συνέπειες.
Και σ΄αυτή την περίπτωση δεν θα δικαστούν από τη Βουλή. Τους περιμένουν οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών Αθηνών ή, λόγω μείζονος ενδιαφέροντος, η Ολομέλεια Εφετών του Εφετείου Αθηνών (κατ΄άρθρ. 29 ΚΠΔ).
ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ